Scheepjes Cal 2018 Ubuntu medium

€108,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Scheepjes CAL 2018 - Ubuntu

Ubuntu is een woord dat oorspronkelijk uit het Nguni Bantu komt en wat menselijkheid tonen naar anderen betekent. Maar eigenlijk is het nog veel meer dan dat en beperkt het zich niet tot slechts één woord of zin. In het Nederlands is het misschien het beste te omschrijven als; “liefde vermenigvuldigd zich als je het deelt.” Dankzij Crochet-Alongs heeft ontwerpster Dedri een gemeenschap gevonden die haar er continu aan herinnert wat Ubuntu echt is: verbondenheid, een gemeenschap en zorgen voor je medemens.

De getalenteerde Dedri Uys van de blog LookatWhatIMade heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige CAL ontworpen.

Het patroon voor de prachtige zeshoekige deken is uitgewerkt in 3 verschillende formaten. Je kunt dus een Small (120 x 104), Medium (151 x 131) of Large (192 x 167) variant maken.

De CAL start op woensdag 12 september en zal 12 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. Het patroon is verkijgbaar in vijf talen. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

Er worden bij ieder patroon handige video tutorial gemaakt door Esther van It’s all-in a Nutshell.

Er zijn 3 groottes beschikbaar: Small, Medium en Large. De Small deken wordt gehaakt met Scheepjes Cotton 8, de Medium deken wordt gehaakt met Scheepjes Stone Washed en de Large deken wordt gehaakt met River Washed XL en Stone Washed XL.

In het medium pakket zitten 31 bollen Scheepjes Stone Washed, het officiële Ubuntu Cal Vegan Label, het officiële Ubuntu Cal houten knoop, 1 set vintage steekmarkeerders en 1 loom kit voor het maken van een vriendschaparmbandje ontworpen door Dedri. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen